3JO Campus Café biedt een ontmoetings- en rustpunt voor studenten, medewerkers hogescholen en bedrijven, bezoekers van de Kenniscampus, sporters, voorbijgangers en buurtgenoten.

3JO Campus Café is hét nieuwe Grand Café van Leeuwarden gesitueerd op de kenniscampus aan de Rengerslaan tegenover de hogescholen Stenden en NHL.

De kenniscampus Leeuwarden is de laatste jaren al flink uitgebreid en zal ook in de toekomst nog in omvang en voorzieningen gaan groeien. Met de bouw van het bewegingscentrum Leeuwarden, de aanleg van een evenementen terrein en een forse uitbreiding in parkeervoorzieningen is er al een goede stap gezet.

Als 3JO Campus Café hebben we als doel iets toe te voegen aan de ontwikkeling van de kenniscampus. Dit doen we door middel van het bieden van geweldige producten en goede service.

Bij 3JO Campus Café kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie, een lekker glas wijn of goed getapt biertje, verse sappen en smoothies en mooie gerechten vervaardigd met lokale producten, en dat allemaal in een gezellige en sfeervolle ambiance!

3JO Campus Café is er voor iedereen. Van student tot buurtbewoner en van sporter tot toevallige passant. Voor al onze bezoekers is er gratis Wi-Fi en natuurlijk zorgen we regelmatig voor live entertainment.