The Tiger Love Machine

 

Woensdag 16-10-2013 om 21:00 uur hebben wij een live optreden van The Tiger Love Machine, een band afkomstig uit Zwolle die hun eigen muziek omschrijven als energieke scheurende surf-cowboy-thunder-grunge-Rock. De band heeft recent in Paradiso gespeeld en daarnaast ook als supporting act van CLAW BOYS CLAW! opgetreden.
Voor de wat ouderen onder ons, doet de band ook denken aan de muziek van Status Quo.

 

TEDx Stenden University

 

In het kader van ‘unleashing potential’ en ‘taking a left turn’ word op 17 mei aanstaande de eerste TEDx Stenden University georganiseerd! De organisatie van dit evenement ligt in handen van een groep internationale studenten van de opleiding Leisure Management van Stenden Hogeschool. Tijdens dit evenement staan er interessante sprekers op het programma die allen indrukwekkende presentaties zullen geven, waaronder Oeds Westerhof van Leeuwarden Culturele hoofdstad 2018 en Esther Oud. Aanwezige gasten zullen deze dag geïnspireerd raken en kunnen hun ideeën en ervaringen met elkaar delen. Vooraf aan het evenement word een gezamenlijk lunch georganiseerd in 3JO Campus Café. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je er bij zijn? Ga dan naar www.tedxstendenuniversity.com voor meer informatie en meld je aan.

 

Move Around The World

 

Move Around The World is een sportevenement dat op woensdag 17 april wordt gehouden bij Bewegingscentrum Leeuwarden (BCL). Gedurende de dag worden zes sporten aangeboden om de studenten kennis te laten maken met de mogelijkheden die er binnen Leeuwarden en het Bewegingscentrum zijn. De workshops die binnen het BCL gegeven worden zijn spinning, voetbal (van ex-cambuurspeler Rene, ook fitnessinstructeur van BCL), djembé, en salsa. Buiten het bewegingscentrum wordt er een bootcamp clinic gegeven en kunnen mensen zich bewegen in grote aquaballs op het water. Studenten kunnen zich voortijdig en op de dag zelf aanmelden voor het evenement en daarbij hun voorkeur voor de sporten doorgeven. De studenten worden ingedeeld bij de voorkeurssporten. Op de dag zelf krijgen de studenten te horen in welke groep ze zitten en welke sporten daarbij horen. Iedere student neemt deel aan drie sporten.

Aan het einde van de sportdag zullen er onder de deelnemers een aantal leuke prijzen worden verloot zoals een complete behandeling bij SHAR Skincare & beauty en ook Bewegingscentrum Leeuwarden stelt prijzen beschikbaar zoals een zonnebankabonnement.

Het 3JO campus café zal aan het begin van het evenement zorgen voor lekkere en gezonde cocktails als welkomsdrankje en kleine hapjes. Tot slot zal er aan het eind van de sportdag zal er een buffet plaats vinden dat in teken staat van de wereldcontinenten onder het genot van een live DJ.

 

Optreden van Brandon Delagraentiss

 

Op donderdagavond 28-03 een spetterend optreden van Brandon Delagraentiss, een bekende amerikaanse zanger, acteur en fotomodel die naam heeft gemaakt in de Motown en soul wereld

 

Bauke Beert maakt Muziek!

 

Vrijdag 22 maart treed ik op in 3JO Campus Café! Afwisselend met Furious Pablo & Friends speel ik 4 sets van ca. 15 minuten. “The music starts” @ 15:00 en eindigt rond 18:00. Natuurlijk blijft 3JO die avond nog open tot 23:00 dus na de optredens kun je lekker blijven hangen voor een hapje en een drankje.

De entree is gratis en bij iedere 6 drankjes krijg je een bord warme nacho’s gratis (tot 18:00)!

3JO Campus Café is te vinden tegenover de hogescholen NHL en Stenden in Leeuwarden.

 

Fiesta Latina Mega Matinee

 

Salsa in Leeuwarden op een nieuwe inspirerende locatie!!

Op zondag 10 maart vormt 3JO Campus Café het decor van een enerverende middag dans, sjans en entertainment. Het belooft een zinderend dansspektakel te worden met gratis workshops en dansanimaties.

Het programma start om 16.00 uur met de workshops. De party begint om 16.30 uur en duurt tot 19.00 uur. Achter 3JO is er volop parkeergelegenheid en uiteraard kun je bij 3JO verfrissende drankjes en lekkere, betaalbare snacks en maaltijden krijgen. Kom en laat je verrassen door de overweldigende vibe.

Tickets aan de kassa €5,00 (na 17.00 uur €7,00)

 

Wijkconferentie van de wijk MTV (Muziek-, Transvaal- en Vogelbuurt)

 

Wijkbijeenkomst in Leeuwarden bij 3JO Campus Cafe!!

Op dinsdagavond 5 maart wordt in 3JO de wijkconferentie gehouden van de wijk MTV. Alle bewoners van deze wijk zijn welkom vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur. De avond staat in het teken van duurzaamheid en Petroeska Siccama van het wijkpanel Westeinde komt vertellen over duurzame successen in hun wijk. Daarnaast wordt er een kort verslag gedaan van de activiteiten van het wijkpanel MTV en is wijkwethouder Isabelle Diks aanwezig om namens de gemeente Leeuwarden al uw vragen te beantwoorden. Ook is namens de gemeente Hilde van der Iest aanwezig die meer informatie zal geven over de schoonmaakactie van 20 en 21 maart.

Uiteraard is de avond ook bedoeld om weer eens even bij te kletsen of nader kennis te maken met uw buurtgenoten.